3 Tem 2009

Hamilelere Özel T-shirtler

Burada görmüş oldugunuz resimler sadece örnekdir ve alıntıdır.(www.istockphoto.com ve www.shutterstock.com)
Siz hangisine benzer birşey arzu ettiğinizi belirttiğiniz takdırde ben sizin için özel tasarımı hazırlayıp mail adresınıze yollayacagım.Begenır ve karar verırsenız t-shirtünüz 1 hafta içinde elinize ulaşacakdır.







































çizim sahibi








çizim sahıbı



çizim sahibi



Çizim sahibi















16 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

40 beden küçük degil mi?? hamilelik boyunca kilo alıyorsun hepsi çok güzel bende istiyorummm bunlardan ama önce hamile olmam gerek:(((

Ailurophile dedi ki...

Great set of images for T-shirts for pregnant women. Nice blog :)

guguk kuşu dedi ki...

harikasın sen. yaratıcılığına imrendim doğrusu. şimdi düşünme aşamasındayım, kendime en uygun tişörtü bulmak için bulduğumda kesinlikle sana anlatıp senden satın alacağım. harika bir hediye olur ayrıca senin bu primarima tişörtlerin. sevgiyle kal.

PRİMARİMANIN ÇOCUKCA DÜNYASI dedi ki...

İçimdeki yolculuk t-shirtler esnek yapıya sahip 40 beden gayet uygun olur bir hamile için o evreden gecdıgımden dolayı bılıyorum:))
Artık hamileler ne eskisi gibi cok kilo alıyorlar nede karınlarını saklıyorlar nasılsa:)

PRİMARİMANIN ÇOCUKCA DÜNYASI dedi ki...

Gucuk kusu teşekkür ederim busabah gulumsememe sebep oldun bu yorumunla:)

selin dedi ki...

Cok güzeller..
Büyüyünce inşş :D

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

Çook tatlılar.. Yapıp satıyorsunuz anladığım kadarıyla yoksa yanlış mı biliyorum :S Yapıyorsanız uzun kollu kışlık yapma imkanınız var mı diye soracam.. Önceki yorumumdada yazdım Hamilelik planlıyoruz. ve bu tişörtlere bayılıyorum birde istediğimiz resimi yaptırabiliyor muyuz mesela bizim dışardan beğendiğimiz bir resmi :)

PRİMARİMANIN ÇOCUKCA DÜNYASI dedi ki...

Sevgili evcimen evet tablolarıda, t-shirtleride yapıp satıyorum.Uzun kollu sweat shirt tarzımı yoksa uzun kollu penye seklındemı istiyorsunuz?
Sweat shirt yapabılırmıyım bılmıyorum ama uzun kollu penye kumaşından yapılabılır tabıkı buyuk beden olur gayet guzel olur zaten hamıle iken insan cok kalın bıseyler gıyınemıyor...
İstediğiniz resim derken sizin karar aşamasına geldıgınızde bana resmi mail yolu ile iletmenız ve benımde yapılıp yapılmayacagına bakmam gerekıyor bu t-shirtler baskı degıl tamamen el boyası oldugu için her resım yapılamıyor.Ama tekstıl boyalarına kumasa uygunsa tabıkı ıstedıgınız resımde yapılabılır.

icimdeki yolculuk dedi ki...

ama zayıfsın sen ve hamileliginde fazla almamışsındır.kilolu bir bayanın mesela ben:))hamile kalmasından sonraki durumu bayaa bi kilo alıyor:((neyse gülüm ya ben müjdeli haberi alim sana haber uçurayım da bana acık böyük yaparsın acaip taktım istiyommm ben bunlardan ya

PRİMARİMANIN ÇOCUKCA DÜNYASI dedi ki...

İçimdeki yolculuk inanırmısın 18 kilo aldım ben ve alsam daha alırdım da doktorumun korkusundan diyet yapdım :))
42 beden alt 40 beden üst gıyındım...sen yeterki iste 40 yaparız 42 yaparız nolcakki:)

icimdeki yolculuk dedi ki...

hemende cevap vermiş canım saol bu arada funda ben:)) yaparsın şöle en fiyakalısından ama dedim yaa ben daha hamile değilim :(( bekliyoz bakalım..hiç bir problem yok dedi doktorum ben kendi teşhisimi koymuştum halbuki:))doktorumda sen biliyormuşsun bana gerek yokmuş neden geldin dedi:))ayy çenem düştü.ben hep takibende olucam peşini bırakmıcam kurtulabilemen benden :))

PRİMARİMANIN ÇOCUKCA DÜNYASI dedi ki...

Funda; offf o devrelerden öyle bir geçiş geçdimki 3 sene uğraş babam uğraş bir halt olmadıgı halde hemde.Çok ugrasdım ne zamanki pes ettim o zaman oldu valla:)kafaya takmıcaksın ama zor bişey bılırım...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Prime Rimacim bu t-shirtler harika :) ama once darisi basima demeliyim sanirim :)) Nasil da gozum kayiyor bu ara bebisle ilgili seylere :))

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

Canım İStediğim zaten nasıl desem likralı badiler üzerine.. kalın değil ince penyeden olacak tabiki :) kısmetse hamile kalayım vereceğim siparişi.. zaten birlikte karar verriz artık rengine ve resmine..s evgilerr

PRİMARİMANIN ÇOCUKCA DÜNYASI dedi ki...

Sevgili Evcimen;sen hiç merak etme Allah nasip kısmet etsın hayırlısı ile o zaman birlikde en güzelini tasarlarız ararız buluruz yaparız o iş kolay:)

Şimdi bu hafta çok guzel bir hamile t-shitü tasarlayacagım emınım begenıceksın...yakında fotosunu koyarım siteye:)

Adsız dedi ki...

ay inanmıyorum yaaa bunlar ne kadar güzellerr
keşke hamile olsaydımmm
güzelce bi inceliyim
belki toprak arasın annesi gibi bi t shirtin vardır:)
ya da babası gibii
ay süpersinn ellerine sağlık