10 Eyl 2009

ÇOCUKCA BİR DÜNYA ARTIK BİR FİRMA :)

Evet artık sadece pasajdan satış ve tasarım yapan biri değilim.Yasal olmayan bir şeyi yapmak istemediğim için ,artık tasarım konusunda bir çok yere ulaşabildiğim için,işlerim yoğun olduğu için,içimin rahat etmesi için ,kendi işimin patronu olmak için şahıs firmamı kurmuş bulunuyorum.




Çok yakında http://www.cocukcabirdunya.com/ 'dan da takip edebileceğiniz gibi ,blogumdan da tanıtımlarıma devam edeceğim.

Umarım bu şekilde ardarda gelen başarıları daha iyileri ile pekiştirebileceğim günlerde gelir...İzleyen ,takipci olan,merak eden,yorumları,mesajları ve mailleri ile destek olan herkese çok teşekkür ederim:)


Belki kasetlerin içinde eskiden okuduğumuz teşekkür yazısına benzeyecek ama;

Başladığım bu işte bana her zaman destek olan sırtımı sıvazlayan başarılar dileyen blogger arkadaşlarıma,beni yepyeni tasarımlara yönlendiren Gelinn arkadaşıma,hergün her saat beni motive eden sonsuz ilgi ve alaka gösteren veee 5 ay içinde canım kadar sevebildiğim insana YANİ AYAKKABI PERİME ve eşine,her alışverişimde üff demeden yanımda olabilen Rapunselime,el emeğine, sanata,tasarıma değer veren ve "hep destek, tam destek" sloganı ile yola çıkan Edoşaa, siparişleri ile bana güç veren, beğenmeleri ile 1 adım daha öne çıkmamı sağlayan blog dostlarıma ve tabiki eşime,aileme çoooooooook teşekkür ediyorum.

Not:Hahah vergi mükellefi oldum diye bayram yapanı da görmemişdim aynaya bakıp görür oldum :))



Bu yazıyı açılış konuşması gibi birsey kabul edin :))))

Açılışı yapdık kutlamaya geçelim...

9 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

hayırlı olsun güzel başarılar ve kazançlar dilerim

KUZEY BEBEĞİN DOLABI dedi ki...

cok cok tebrikler canimm...gerci her sureci adim adim bilsem de:) sen cok ama cok guclu bir kadinsin...cok cok basarili olacaksin, hic suphem yok...her basarinda yaninda olacagima hic suphen olmasin...seni cok ama cok seviyorummm:) opucukler...

PRİMARİMANIN ÇOCUKCA DÜNYASI dedi ki...

Teşekkür ederim :)

Perim bende seniii :)

Adsız dedi ki...

tebrik ederim arkadaşım.. hayırlı uğurlu olsun. Nice başarılı işe imzanı atarsın inşllah. :)

3prenses dedi ki...

hayırlı olsun.tebrikler.bol kazançlar canım.çalışkan insanın hali başka oluyor.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ebrucum çok ama çok güzel bir haber bu!!! Sen çok yeteneklisin! Herşeyin daha da güzel olacağına eminim;) Hayırlı, uğurlu olsun! Yolun açık olsun!...

annesiningülü dedi ki...

Senin adına çok sevindim :) Hayırlı işler bol kazançlar :)

Unknown dedi ki...

Selam,tebrikler,yolunuz açık olsun...

Unknown dedi ki...

Selam,tebrikler,yolunuz açık olsun...