13 Eyl 2009

CANLANAN FOTOĞRAFLAR / 3. TABLO




Blog arkadaşlıklarımın hemen ardından mail arkadaşlarımda olmaya başladı...mail ile tanışdıgım kaynaşdıgım görüşmek için can attıgım insanlar.Nasıl bir elektrik veriyorum bilmiyorum... Allah tarafından bana verilen bir ödül olsa gerek bu,her çeşit insan ile anlaşabilme gücü.
İşde son günlerde bol bol yazışdıgım, bol bol konuşdugum ve bol bol güldüğüm, güldürdüğüm biri AYÇA...Ve onun çok özel siparişi...


Dev boyutda yuvarlak tual üzerine" fotograflar canlansın "dediğimiz çalışmayı yapdık.Kızkardeşinin onlarca resminin arasında birlikde eleyerek, en güzeline ,en uygununa ulaşdık.
Ve gerisini bana bırak dedim Ayçaya ...memnuniyetle dedi, başladım çalışmaya.
Taş üzerinde açık bir alanda oturan bu güzel kadını aldım ve masal gibi bir yere götürdüm tablomda.Salıncakda kuşlar eşliğinde yeşillikler ve güller arasında hayal ettim.Hayalimi gerçekleştirdim.
Ayça tabloyu aldıgında telefon açıpda etrafdakilerin tepkisini bana canlı yayın aktardıgında doldu gözlerim:)))


ne yapdım ki ben dedim ?Güzel mi gerçekden,özel mi ?
Bu kadar begenılebılır mı?

O telefonla gelen neşem kolay kolay geçermi?


Sezine nice nice mutlu yaşlar diliyorum.Güzel yüzü hiç solmasın.
Ve Ayçaya sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.Beni bu derece mutlu ettiği ve güzel bir şeyler yapdıgımı hatırlattığı için:))

2 yorum:

ayça dedi ki...

canım benim esas benim teşekkür etmem gerekirken sen teşekkür etmişsin , esas benim etmem gerekir çünkü ben hem eğlendim , hem kardeşime süper ötesi , ağzını açık bırakıp kulaklarına kadar getiren bir hediye verdim hem de en önemlisi senin gibi birisini tanıdım , mükemmel bir arkadaşım oldu :) yaptığın şey benim için çok özel sıradan bir resimden bir masal yarattın ben daha ne diyim hayatım , eline koluna sağlık canım benim

birkadin dedi ki...

Prima Rimacim, oyle guzel ki bu canlanan resimler, ellerine saglik, ayakta alkisliyorum seni :) sevigler :)